katikatiko

13.4.2018

Tervetuloa katimaiseen elämään. Ei parempaa kuin sinun,ei huononpaa kuin sinun. Oman näköistä elämää ilman sokerikuorrutusta. Elämää niin kuin itse sen näen ja koen.

Jos nyt olen saanut synnyinlahjaksi yltiöpositiivisen elämänasenteen, se tulkoon myös näkyväksi rivien välistä,päältä ja sivusta…

Elämä on matka,jonka jokainen meistä suunnittelee jo ennen syntymäänsä. Mutta me saamme myös vapauden painaa vauhdilla päin seinää,puuta tai vastoin omaa suunnitelmaa koko elämämme ajan kenenkään tuomitsematta… Tai siis mielellään Ken tai kuka muu muka?!? tuomitsee…mutta oma valintamme on,annammeko sen vaikuttaa suuntaan tai toiseen. 

Valinnat… Ne mitä elämässämme teemme määrittävät elämämme.  Päivittäin teemme useita erilaisia päätöksiä.                           Oletko miettinyt miten monta päätöstä teet päivässä,tunnissa? Entä tätä:

Kuka tekee päätöksesi? Sinä vai ympäröivä maailma?

Hyvää viikonloppua! ❤ Kati

 

Yksi vastaus artikkeliin ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *